İçerik Başlığı: KODSİS Veritabanı Deneme Erişimine açılmıştır.

03 Ocak 2023

KODSİS Veritabanı Deneme Erişimine açılmıştır.

Veritabanına Erişmek için tıklayınız!

KODSİS Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yabancı Diller Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi- DİLMER ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi- DPUSEM tarafından geliştirilen ve sürekli güncellenen bir veri tabanıdır.

Üniversiteniz akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin kullanımına açık olan veri tabanına kayıt ve kullanım için gerekli bilgiler şunlardır:

ÖN KAYIT işlemi sadece ÜNİVERSİTENİZİN IP ARALIKLARI VE ÜNİVERSİTE TARAFINDAN SİZE TANIMLANAN KURUMSAL MAİL ADRESLERİ ÜZERİNDEN YAPILABİLMEKTEDİRLÜTFEN ÜNİVERSİTE AĞI İÇİN DE OLDUĞUNUZ ZAMAN KAYIT İŞLEMİNE BAŞLAYINIZ. (Ör: xxxxx@cumhuriyet.edu.tr, xxxxx@ogr.cumhuriyet.edu.tr gibi…)

DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDA PAYLAŞTIĞIMIZ YARDIM DOKÜMANINI OKUYABİLİRSİNİZ.

Kodsis Veritabanı Yardım Dokümanı

Veritabanına Erişmek için tıklayınız!

KODSİS BİLGİLENDİRME

DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDA PAYLAŞTIĞIMIZ YARDIM DOKÜMANINI OKUYABİLİRSİNİZ.

Kodsis Veritabanı Yardım Dokümanı

Asenkron videoların izleneceği veri tabanında ilk yapılması gereken KUR BELİRLEME SINAVI na katılmaktır. Bu sınav sonucunda aldığınız puana göre ilgili kura yönlendirileceksiniz.

• Kurdaki tüm videoların %90’ını izlemeden bir sonraki kura geçiş sınavı aktif olmayacaktır.
  • Sınavdan 80 ve üzeri aldığınız takdirde başarılı sayılacaksınız.
  • Katıldığınız 3 sınavda da yeterli puanı alamadığınız takdirde tüm videoların tekrardan % 90’nını izlemeniz gerekmektedir.
  • Sınavdan başarılı olduğunuzda bir üst kura yönlendirileceksiniz.
  • Bitirdiğiniz kura ait e-sertifikanızı E-Devletten ücretsizolarak edinebilirsiniz. Basılı sertifika isterseniz DİLMER tarafından belirlenen ücret karşılığında belge talep edebilirsiniz.
  • Katılımcı istediği dil eğitimden faydalanabilir. Dilerse birden çok eğitime başvurabilir.

Mevcut Aktif Eğitimler( Kur Belirleme Sınavı Olan Eğitimler)

• Genel İngilizce Kur Eğitimleri(A1-C2)
  • Genel Almanca Kur Eğitimleri(A1-B2)
  • Genel Fransızca Kur Eğitimleri(A1-B1)