Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kütüphanesi

Kategori: Kütüphane Duyuruları

07 Ağustos 2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları Satış Sitesi Açıldı

1977 yılında yayın hayatına başlayan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları yüzlerce Türkçe ve onlarca yabancı dillerdeki eserleriyle yayın hayatını sürdürmektedir. Akademisyenlerimizin bin bir emekle hazırladıkları çalışmalar, birçok ulusal ve uluslararası üniversite kataloglarında da yerini almıştır. Bugün itibariyle yayınevimiz hem ulusal hem de uluslarası tanınmış yayınevi hüviyetini elde etmiştir. Eserlerin ilgilileriyle buluşması için Rektörlüğümüzün vizyon ve hedefleri doğrultusunda yayın satış sitesi hazırlanmış ve tüm eserlerimiz bu siteye yüklenmiştir. Kitaplarımız, https://yayinevi.cumhuriyet.edu.tr/ adresi üzerinden sipariş edilebilir. Kitaplar ve siteye dair her husus, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren yayın birimi tarafından takip edilmektedir.

Yayın Birimi iletişim Bilgileri: