İçerik Başlığı: KODSİS Veritabanı 31 Aralık 2023 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

08 Kasım 2023

KODSİS Veritabanı 31 Aralık 2023 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Açıklama Metni :

KODSİS Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yabancı Diller Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi- DİLMER ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi- DPUSEM tarafından geliştirilen ve sürekli güncellenen bir veri tabanıdır.

Üniversiteniz akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin kullanımına açık olan veri tabanına kayıt ve kullanım için gerekli bilgiler şunlardır:

ÖN KAYIT işlemi sadece ÜNİVERSİTENİZİN IP ARALIKLARI VE ÜNİVERSİTE TARAFINDAN SİZE TANIMLANAN KURUMSAL MAİL ADRESLERİ ÜZERİNDEN YAPILABİLMEKTEDİRLÜTFEN ÜNİVERSİTE AĞI İÇİNDE OLDUĞUNUZ ZAMAN KAYIT İŞLEMİNE BAŞLAYINIZ. (Ör: xxxxx@cumhuriyet.edu.tr, xxxxx@ogr.cumhuriyet.edu.tr gibi…)

KODSİS BİLGİLENDİRME

Asenkron videoların izleneceği veri tabanında ilk yapılması gereken KUR BELİRLEME SINAVI na katılmaktır. Bu sınav sonucunda aldığınız puana göre ilgili kura yönlendirileceksiniz.

• Kurdaki tüm videoların %90’ını izlemeden bir sonraki kura geçiş sınavı aktif olmayacaktır.
  • Sınavdan 80 ve üzeri aldığınız takdirde başarılı sayılacaksınız.
  • Katıldığınız 3 sınavda da yeterli puanı alamadığınız takdirde tüm videoların tekrardan % 90’nını izlemeniz gerekmektedir.
  • Sınavdan başarılı olduğunuzda bir üst kura yönlendirileceksiniz.
  • Bitirdiğiniz kura ait e-sertifikanızı E-Devletten ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Basılı sertifika isterseniz DİLMER tarafından belirlenen ücret karşılığında belge talep edebilirsiniz.
  • Katılımcı istediği dil eğitimden faydalanabilir. Dilerse birden çok eğitime başvurabilir.

Mevcut Aktif Eğitimler( Kur Belirleme Sınavı Olan Eğitimler)

• Genel İngilizce Kur Eğitimleri(A1-C2)
  • Genel Almanca Kur Eğitimleri(A1-B2)
  • Genel Fransızca Kur Eğitimleri(A1-B1)