İçerik Başlığı: ClinicalKey Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

12 Mayıs 2023

ClinicalKey Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Erişim adresihttps://www.clinicalkey.com/

Deneme erişimi 9 Temmuz’a kadar sürecektir.

ClinicalKey içerik listesine buradan erişebilirsiniz.

Uzaktan Erişim: Ekte ve ayrıca alttaki link aracılığı ile uzaktan/mobil erişim için kayıt broşürüne ulaşabilirsiniz

ClinicalKey içeriğine uzaktan erişim için (evden, mobil cihazlardan) kişisel ClinicalKey hesabınız olması gerekmektedir:

1.      clinicalkey.com adresine gidiniz.

2.      Sağ üstte bulunan Register butonuna tıklayınız.

3.      Açılan sayfadaki gerekli bilgileri doldurunuz- lütfen kurumsal e-posta adresinizi kullanınız. Kullandığınız kurumsal e-posta adresiniz sizin kullanıcı adınız olacaktır.

4.      Kişisel hesabınız altında oturumu açtıktan sonra sağ üstte çıkan isminize tıklayınız ve açılır menüden Remote access‘i seçiniz.

5.      Açılan ekranda, kayıtlı e-posta adresinizi yazdıktan sonra Continue butonuna tıklayınız. Size gönderilen 2. onay e-postasındaki Activate Your Remote Access linkine tıkladığınızda Uzaktan Erişiminiz etkinleştirilmiş olacaktır.

Kişisel hesabınızı oluşturduktan sonra ana sayfadaki Login butonundan giriş yaparak aşağıdaki özellikleri de kullanabilirsiniz:

1.      Uzaktan (mobil cihaz, ev/ofis) erişim- “ClinicalKey” Mobil Aplikasyonu mevcuttur.

2.      Kitaplara PDF erişim, indirme ve çıktı alma

Resimleri otomatik olarak sunuma ekleme: Add to Presentation/Presentatiton Maker

3.      Arama sonuçlarınızdaki içerikleri daha sonra okumak için okuma listenize ekleme: Saved Content

Diğer Faydalı Videolar:

ClinicalKey’in yenilenen arayüzü ile Türkçe kullanıcı eğitimi videosunu izlemek için tıklayınız.

ClinicalKey Tanıtım Videosunu izlemek için tıklayınız.

ClinicalKey Video- Mobil Aplikasyon – Kullanım Videosunu izlemek için tıklayınız.