Kütüphane Duyuruları

İçerik Başlığı:

Uptodate Anywhere ile ilgili online kullanıcı eğitim toplantısı hakkında

04 Haziran 2021

Kategori: Kütüphane Duyuruları 04 Haziran 2021

üniversite kütüphaneleriniz aracılığı ile aboneliğiniz bulunan UpToDate Anywhere Klinik Karar Destek Sisteminin Tıbbi Bilgiye Erişimde kullanımı ile ilgili online eğitim gerçekleştirilecektir.

Eğitimimizde UpToDate’e sorulan sorulara hızlıca yanıt bulmanın yanında, ilaç etkileşimleri modülü, hasta egitim materyalleri, detaylı ilaç monograflarına erişim ve kapsamlı hesaplayıcı içeriği de anlatılacaktır.

Aşağıda iletmiş olduğumuz linke tıklayarak oturum için kayıt oluşturabilir ve sonrasında tarafınıza iletilecek olan e-maildeki linke tıklayarak katılabilirsiniz.

9 Haziran Çarşamba 12.30 https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwtf–rqzkpH9NzL9R_SKMEqp1nGyqgJELa

İçinde bulunduğumuz günlerde, COVID-19 virüsü ile ilgili, alanınızda size destek olacağını düşündüğümüz, araştırmalarınızda kullanabileceğiniz en güncel ve kanıta dayalı bilgileri içermekte olan UpToDate online kullanıcı eğitimine katılımınızı bekliyoruz.