Kütüphane Duyuruları

İçerik Başlığı:

Rosetta Stone Veritabanı 31 Mayıs 2021 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır. Tüm personelimize ve öğrencilerimize duyurulur.

08 Mart 2021

Kategori: Kütüphane Duyuruları 08 Mart 2021

31 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecek bu erişimden tüm personelimiz ve öğrencilerimiz faydalanabilirler.

Rosetta Stone Erişim Linki: https://bit.ly/rosettadeneme

Hızlı Erişim Adımları
Bilgisayardan erişim: 1-) Erişim linkine tıklayın 2-) Kurumsal eposta adresinizi, yeni belirleyeceğiniz şifreyi girin ve öğrenmek istediğiniz dili seçerek kayıt olun 3-) Launch Rosetta Stone Foundations linkine tıklayıp giriş yapın (detaylı kullanım kılavuzu ektedir.)

Mobilden erişim: 1-) Öncelikle bilgisayardan erişim sağlayın ve kurumsal eposta adresinizle bir hesap oluşturun 2-) Mobil cihazınıza Rosetta Stone’u yükleyin ve giriş yapın 3-) Sign in kısmından, Work or School  seçeneğine tıklayın 4-) Bilgisayardan oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifresinin yanı sıra Namespace kısmına ns240700 bilgisini ekleyip, giriş sağlayın (detaylı kullanım kılavuzu ektedir.)